Kinyírja a 30 másodperces reklámokat a YouTube

HusztiD 2017.02.28. 15:55 Egyéb, iOS 1 db 378

youtube-iphone-6-780x389

Úgy tűnik, hogy a Google-ös arcok kissé átgondolták, hogy hogyan tálalják a marketingvideókat a későbbiek folyamán a felhasználók részére. Az óriásvállalat a The Campaign-nak adott nyilatkozatából kiderült, hogy 2018-ra a legnagyobb videófeltöltő portál szakít a 30 másodperces reklámokkal.

Természetesen tudják a Google-nél, hogy nem szívesen néznek végig egy-egy 30 másodperces reklámot az emberek, ezért egy olyan megoldáson dolgoznak, amelyek egyaránt kedveznek a felhasználóknak és a hirdetőknek. Pontos infókat erről egyelőre nem tudni, de valószínűleg kisebb időtartamú, 6 másodperces reklámblokkok bevezetését tervezi a tech óriás.

További rossz hír, hogy a 15 és 20 másodperces reklámok továbbra is élni fognak, így azokat bizony meg kell néznünk egy-egy videó előtt. Jó hír, hogy legalább az irritálóan hosszú, 30 másodperces marketinganyagokat törlik a következő év folyamán. Azt pedig csak remélni tudjuk, hogy kedvezőbb feltételeket biztosítanak a későbbiek folyamán végfelhasználók számára.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Sys85 - 2017.03.01. 10:19

    Így se lesz sokkal jobb,van egy csomó videó ami tele van b@szva akár 7-8 rövid reklámmal,pedig a videó nincs 20 perc…
    Van olyan 40-50 perces videó amiben 30!!! rövid videó volt,és még vannak ennél is durvábbak!
    Nagyon tudnék örülni annak hogy ha nálunk is elérhető lenne a Youtube Red.Komolyan inkább fizetnék a reklámmentességért.
    A Notino reklámjai miatt már párszor majdnem falhoz vágtam az iphone-t. :D

Szólj hozzá Te is!