Eddy Cue: jóval 20 millió fölött van az Apple Music előfizetők száma

HusztiD 2017.02.15. 15:55 Apple Music 1 db 151

og_image_family

Az Apple egyik jól ismert vezetője, Eddy Cue interjút adott a Recode Media konferencia keretein belül, ahol a streamingszolgáltatás volt a főszerepben. A kérdezz-felelek során kiderült némi extra információ, mint például az, hogy jelenleg 20 millió fölött van az Apple Music előfizetők száma.

Vagyis egészen pontosan úgy fogalmazott Eddy, hogy jóval 20 millió fölött járnak, azonban pontos adatokat nem osztott meg. Viszonyításképp az almások előző év decemberében jelentették be, hogy már 20 millió előfizetőjük van. Mellékesen még azt is kifejtette a vezető, hogy jelenleg egyáltalán nem elégedettek a számokkal.

Eddy szerint jelenleg 100 millió olyan ember van, akik előfizetnek a zenestreamingelők számára, azonban még mindig nagy potenciál rejlik ezekben, hiszen ennél jóval többen hallgatnak zenét. Természetesen ezeket az embereket is megpróbálják majd meggyőzni az almások, hogy fizessenek elő az Apple Music-ra.

Apropó, mostantól Magyarországon is elérhető a Beats 1, így aki eddig erre vágyott volna, az az előfizető mostantól nyugodt szívvel hallgathatja az alkalmazáson belül.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Zoli - 2017.02.16. 17:39

    Ez azèrt is van így, mert pl Angliában van olyan szolgáltató, akinèl új elôfizetôkènt, fèl èvig ingyen adják az apple music-ot. Ez is nagyon számít a számolásnál.

Szólj hozzá Te is!