Tim szerint soha nem látott módon pörög az Apple Watch biznisz

HusztiD 2016.12.12. 15:55 Apple Watch, Tim Cook 2 db 104

tim-cook-wwdc-2015

Immáron bő másfél éve annak, hogy az almások beszálltak az okosórák piacára. Mint tudjuk, az Apple negyedévenként számol be arról, hogy hogyan teljesítettek az adott három hónap folyamán, azonban az Apple Watch eladásairól eddig számokat még nem osztottak meg.

Végül is most sem sikerült pontos eladásokat kicsikarni a vezérigazgatóból, de egy e-mail-ben megosztotta a nagyközönség számára, hogy idén karácsonykor az Apple Watch lesz az egyik legkelendőbb ajándék. A CEO állítása szerint a vásárlási szezon első hetében több okosórát adtak el, mint eddig bármelyik héten, így akár még egy rekord negyedév elé nézhetnek ezekkel a számokkal, ha marad a tendencia az elkövetkezendő pár hétre.

Mivel az Apple nem osztja meg a pontos eladásokat, így csupán különféle elemzésekre támaszkodhatunk, melyek sok esetben eléggé csalfák lehetnek, mivel egyáltalán nem tükrözik a valóságot. Nálatok egyébként mi a helyzet? Lecsaptok ti is egy Apple Watch-ra?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. FtL - 2016.12.12. 19:44

    Ha tényleg ennyire megy akkor miért titkosak a számok? Eddig is ezt nyomták,hogy micsoda sikeres a termék de én nem veszem észre a környezetemben hogy egyre több ember hordana almás órát…

  2. Krisz - 2016.12.13. 00:05

    Magyarorszagon????
    Ne viccelj
    Az benne sincs a statisztikaban az a par darab

Szólj hozzá Te is!