Spanyolországban is elrajtolt az Apple Pay

HusztiD 2016.12.01. 12:40 Apple Pay 1 db 184

santander

A júniusi WWDC folyamán az Apple tett egy olyan ígéretet, hogy még az idei év folyamán elérhetővé teszik az Apple Pay -t a spanyoloknál. Viszonylag sokat kellett rá  várniuk, hiszen a mai naptól kezdve vehetik igénybe a szolgáltatást a Banco Santander ügyfelei.

Sajnos egyelőre csak és kizárólag ők támogatják az almás fizetési szolgáltatást, azonban előreláthatóan több bank is csatlakozik az Apple Pay-hez, azonban erre még várni kell egy pár hetet, vagy hónapot. Érdekességképp egyébként Spanyolország a 13. ország, ahol elrajtolt a szolgáltatás: USA, Kanada, Ausztrália, Kína, Franciaország, Hong Kong, Japán, Új Zéland, Oroszország, Szingapúr, Svájc, Egyesült Királyság és végül Spanyolország.

Arról egyelőre továbbra sincsenek információk, hogy Magyarországra mikor jön a szolgáltatás. Feltehetően a legközelebbi Apple eventen a vállalat vezetői bejelentik, hogy mely országok lesznek a következőek a listán.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Jobbmintte - 2016.12.02. 11:25

    És mikor lesz a legközelebbi apple event? Azt már nem sikerült megemlíteni, fél információ révén a cikk egyetlen hasznos része rögtön használhatatlanná is avanzsált.

Szólj hozzá Te is!