Nyílt harcba száll az Apple a Samsung ellen

HusztiD 2016.09.23. 17:55 Apple, Kiemelt hírek 0 db 459

korea-seoul-cityview

Az Apple és Samsung párharca évekkel ezelőtt kezdődött, de most úgy néz ki, újabb fordulatot vesznek a dolgok a Wall Street Jorunal beszámolója szerint. Az iPhone gyártója hamarosan új Apple Store-t nyit Szöulban, de nem is akárhol, pont a Samsung főhadiszállása közelében.

Tudni kell, hogy Dél-Korea gazdasága a negyedik legnagyobb Ázsiában, azonban az almások nem igazán tudnak boldogulni. Az országban még nincs hivatalos bolt, így az Apple kénytelen a viszonteladókra támaszkodni. Már csak ebből kiindulva sem könnyű, hiszen a helyi lakosoknak sokszor lehetetlen beszereznie a kellő modelleket, hiszen mindig hiányt mutatnak ezek a kisvállalatok.

Ha igazak a WSJ hírei, akkor az almások a Gangnam közelében nyitnak boltot, ami a város egyik legzsúfoltabb területe. És pont itt tanyázik a Samsung főhadiszállása, szóval közvetlenül a riválisuk mellett lesznek. Ezzel a lépéssel egyébként az Apple sok potenciális vásárlót nyerhet meg magának, hiszen itt nem igen lesznek készlethiányok, mint a viszonteladóknál.

Az oldal felkereste az Apple-t, de egy szóvivőjük elmondta a tipikus sablonszöveget, amivel semmit sem erősített meg. Mi kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!