Szakemberek szerint keveset fejlődött az iPhone 7 kamerája

HusztiD 2016.09.22. 15:55 iPhone 3 hozzászólás 756

iphone-7-vs-iphone-7-plus-cameras

Az Apple szeptember 7-i eventjén mutatta be a legújabb iPhone 7 modelleket, s egyértelmű, hogy a készülékek egyik nagy újdonsága, a 12 megapixeles kamera. Mint tudjuk, a 4,7 colos modell egy darab 12 megapixeles szenzorral rendelkezik, míg a Plus testvére kettővel: egy széles látókörű, valamint egy telefotó lencsével.

Az előadáson elhangzottak alapján a vállalat sokat fejlesztett a kamerákon és érezhetően nagy előrelépést jelent az iPhone 6s-ben lévő szenzorhoz képest. A Consumer Reports elemzői most azt állítják, hogy ugyan javult a két modellben lévő kamera, de koránt sem akkora mértékben, mint ahogyan az Apple állítja. Szerintük már a 6s-ben lévő lencsék is nagyon jók voltak, de az idei fejlesztések végül nem sikerültek annyira nagy dobásnak.

Korábban egyébként csak az 5,5 colos Plus modelleknél volt optikai képstabilizátor, de ezúttal a mezei 4,7 colos szintén megkapta azt. A nagyobbik telefon újdonsága egyértelműen a dupla kamera funkció, amivel a mélységélességnek köszönhetően (amit nem mellesleg egy jövőbeli iOS 10.1-es frissítéssel kapunk meg) sokkal jobb képeket csinálhatunk, valamint a másodlagos telefotó szenzornak köszönhetően kétszeres nagyítási lehetőség válik elérhetővé úgy, hogy nem romlik a képminőség.

Nálunk még csak holnaptól lehet megvásárolni az új modelleket, de az eddig látott képek és felvételek alapján ti mit gondoltok?  Ha lemaradtatok volna, akkor itt és itt is kaptunk remek iPhone 7 Plusszal lőtt képeket.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Zoli - 2016.09.22. 17:49

    Valakinek màr panaszkodott az ismerőse, hogy a 6s-el lôtt kèp milyen gyenge, ès küldjön egy jobb kameràval kèszített kèpet!?

  2. Zoli - 2016.09.22. 17:49

    Merre halad ez a fejlesztès?

  3. janika61 - 2016.09.25. 14:14

    Még mindig nem Full Hd a7 csak a 7plusz le is cseréltem mindlettö jet black légesen jobb a 7 plusz remélem jövöre jön a 5,1 zoll ami nem nagy nem kicsi ))

Szólj hozzá Te is!