Megérkeztek a szeptemberi drónfelvételek a Campus 2-ről

HusztiD 2016.09.05. 12:40 Apple, Videók 0 db 321

apple-campus-2-september

Kezdetét vette egy újabb hónap, így megérkezett a szeptemberi drónfelvétel a jelenleg még javában építés alatt álló Campus 2-ről. Vagyis ha pontosak akarunk lenni, akkor ezúttal két videót kaptunk, melyet értelemszerűen két különböző felhasználó csinált.

Az alábbi felvételeken nagyon jól kivehető, hogy mennyit haladtak az almások. Hónapról hónapra észrevehetőek a változások, maga az anyahajó pedig egyre felszereltebb: a tető nagy részét már szolár panelek borítják, miközben már-már a kolosszus egészére felszerelték az üveg paneleket. Ezek mellett természetesen ott vannak a melléképületek, mint a kutató és fejlesztőközpont, fitnesz terem, a 8 ezer férőhelyes parkoló, vagy a föld alatti előadóterem, amelyeken szintén észrevehetőek a változások.

A Campus 2 projektet az Apple társalapítója, Steve Jobs prezentálta 2011 júniusában a cupertinói városi tanácsnak, akik nem sokkal később elfogadták a terveket. Az előzetesek alapján a Campus 2 lesz az eddigi legzöldebb épület, amely az idei év végére készül el, illetve jövő januárban már beköltözhetővé válik a jelenlegi tervek alapján. Az új főhadiszállás egyszerre 13 ezer embernek ad majd munkát, ami 35 darab teljesen megtöltött Boeing 747s-nek felel meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!