Íme az iOS 10 beta 2 ötven új funkciója

HusztiD 2016.07.07. 14:55 iOS, Videók 1 db 830

50-ios-10-beta-2-changes

A hét elején megjelent iOS 10 második bétája számos újdonságot hozott az előző verzióhoz képest. A lassan egy hónappal ezelőtt bemutatott rendszerbe sok-sok újdonságot pakolt az Apple, viszont a napokban kiadott legfrissebb verziója szintén számos új funkcióval bővült.

Többek között ez a jó a nyári és kora őszi időszakban az Apple szempontjából, hiszen ilyenkor minden egyes béta verzióhoz képest számos újdonságokat pakolnak bele. A 9to5Mac csapata pedig összeszedett 50 új funkciót a beta 2-es kiadásból, amiről egy remek videót is csináltak.

Például a 3D Touch funkciót illetően bővült a lehetőségek száma: ha egy olyan mappára alkalmazzuk, ahol több alkalmazásnál vannak értesítéseink, akkor azt szépen kilistázza egyesével. Ez akkor lehet jó, ha több elmaradt értesítésünk van, de mi csak egy adott applikációéra vagyunk kíváncsiak.

Feltehetően 2-3 hetet még várni kell a beta 3 kiadásig, s reméljük hogy abban is lesz egy pár érdekes újdonság.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Brian - 2016.07.07. 17:04

    Üdv. Nekem nem engedi a public beta profilt telepiteni azt irja hogy ismertlen hiba miatt nem telepithető, pedig már fent volt egyszer de most miota vissza raktam igy nem engedi hiába tetem ujra az oprendszert minlehet a baj,? Kössui a választ!

Szólj hozzá Te is!