Az Intel gyártja az iPhone 7s LTE chipjeit

HusztiD 2016.04.29. 17:54 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 291

iStock_000031671786_Medium-1260x840

A Bloomberg beszámolója alapján a Qualcomm részvényei zuhanásba kezdtek, miután a vállalat CEO-ja bejelentette, hogy a legnagyobb partnerük megrendeléseinek egy részét elveszthetik a következő hónapok folyamán. Aki nem tudná, annak annyit érdemes tudnia a Qualcomm-ról, hogy ők gyártják az Apple számára a különféle chipeket az iOS eszközökbe.

Mivel pontos megnevezés nem történt, így mennek a spekulációk, hogy tulajdonképp az Apple-ről van-e szó avagy nem. A beszámoló szerint az almások a Samsunggal együtt vetekednek, hiszen mindkét vállalat irtózatosan nagy rendeléseket ad le a chipgyártó számára.

Korábban röppentek már fel pletykák ezt illetően, hogy az Apple a jövőben az Intellel gyárthatja le az LTE egységeket. Erre most tökéletesen ráillik a legújabb hírünk, ám érdemes még azt is megjegyezni, hogy nem olyan régen az Intel bejelentette, hogy 12 ezer munkatársat keresnek, akik segítenek vállalatuk továbbfejlesztésében, hiszen a PC-től kezdve az okostelefonokig mindenhol megtalálhatóak lesznek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!