MacBook hasonmás noti az LG-től

HusztiD 2016.04.29. 15:56 Egyéb, Mac 2 hozzászólás 567

large03

Az előző év folyamán az Apple újragondolta a mezei MacBook szériát, s kiadták az eddigi legvékonyabb, legkönnyebb notikat, amelyek nem mellesleg Retina kijelzővel lettek felszerelve. Úgy tűnik, hogy az LG szakemberei ihletet merítettek az Apple-től, hiszen bemutatták a Gram laptopokat, amelyek kísértetiesen hasonlítanak az almás laptopjaihoz.

Az LG Gram család mindösszesen csak 15 colos méretben kerül piacra. A belépőszintű modell 1099 dolláros áron vásárolható meg, amelyben egy Core i5-ös processzor, 8 GB RAM és egy 256-os SSD kapot helyet. A következő gépet 1499-től lehet megvásárolni, amibe már egy Core i7-es processzor kapott helyet szintén 8 GB memóriával, ám már egy 512-es SSD-vel. Ha pedig a gépek felbontásáról esik szó, akkor az ázsiai gyártó nem volt valami nagylelkű, ugyanis a Gram modellek csupán full HD-s felbontást kaptak.

Ami pedig az Apple-t illeti, nem olyan rég kiadták a 2016-os MacBook modelleket, amelyek külsőre mit sem változtak, de belül történtek némi változások.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Apples - 2016.04.29. 18:45

    Hardverileg nem egy kategória. Pont ilyen kellene az állatol. A MacBook harmat gyenge. Az air-nem olyan szeles a kijelző melletti része hogy plusz 2 collal nagyobb laptopokkal van egy méretben (es csúnya) raadasul meg 5. Generációs Intel van benne. A pro es az air is csere érett. A pro raadasul nem igazi pro mert nincs benne egy rendes dedikált GPU. Szóval most van 3 model de egyik se az igazi. Sajnos…

  2. Bigyo - 2016.04.30. 09:48

    Hat igen. Sajna az Apple rament a karcsusagra, de eroben nem olyan combos. Mondjuk a szinergia miatt ez kevesbe erzodik mint a MS gepeknel, de akkor sem artana mar hasznalni a tech vallaltok altal kinalt legujabb fejleszteseket.

Szólj hozzá Te is!