Hamarosan indul a második generációs Apple Watch gyártása

HusztiD 2016.04.15. 15:53 Apple Watch 0 db 270

Apple-Watch-2-concept-by-Eric-Huismann-780x439

A Digitimes legújabb beszámolója szerint a kaliforniai vállalat hamarosan megkezdi az Apple Watch 2 gyártását, hiszen már leadta a rendeléseket a beszállítóik felé. Amennyiben hitelesek az oldal információi, akkor a második óránál már nagyobb diverzitásra törekszik az Apple, hiszen ezúttal több partnerük van a gyártási folyamatok kapcsán.

Sajnos pontosan nem derült ki, hogy miért nem teljesen ugyanazokkal a partnereikkel szállíttatják le az alkatrészeket. Az első generációs órához hasonlóan ismételten szerepet kap az Advanced Semiconductor Engineering (ASE), akik SiP (system-in-package) modulokat gyártanak le. Mellette persze szerepet kap az Amkor Technology és a STATS ChipPAC duója egyaránt. Elvileg a Samsung is kapott egy szeletet a megrendelésekből, hiszen az előzetes információk alapján ők gyártják le az okosóra processzorát, a DRAM és a NAND flash chipeket.

Pontosabb információkat egyelőre nem tudni, de a korábbi szóbeszédek alapján leghamarabb június folyamán jelenthetik be az új Apple Watch 2 modelleket.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!