Mennyire bírja a vizet az iPad Pro?

HusztiD 2016.02.12. 07:13 iPad, Videók 0 db 499

maxresdefault

Legutoljára az iOS 9.2 kapcsán hallhattunk a nem olyan régen megjelent iPad Próról, hiszen mint ahogyan arról beszámoltunk, megoldotta a töltéskor felmerülő fekete képernyős, nem reagálós problémát. Eddig láthattunk már a tabletet illetően hajlítási tesztet, azonban most arra keresték a választ, hogy az iPhone 6s-hez képest bírja-e a vizet az iPad Pro.

Az alábbi videóban megpróbáltak egy YouTube videót lejátszani, miközben víz alá merítették a készüléket. Sajnos a WiFi kapcsolat hamar megszakadt, így kénytelenek voltak a főképernyőre kilépni. Mint látható, a gép pár perc alatt megadta magát, hiszen elsőnek a Sirit hozta fel randomszerűen, majd a legvégén már nem reagált semmire sem. Miután kivették a tartályból, látható volt, hogy a képernyő alá szépen befolyt a víz, ám ennek ellenére még mindig érzékelte a gesztusokat. Viszont ami rossz hír, hogy innentől kezdve szinte teljesen működésképtelenné vált a tablet.

Aki tehát rendelkezik az új iPad Próval, az nagyon vigyázzon rá, hiszen az iPhone 6s-hez képest kevésbé szereti a vizet. Reméljük, hogy nem sok ilyen esetre lesz példa, hiszen vétek lenne egy ekkora táblagépet víz közelébe vinni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!