Az új frissítés megoldást nyújt az iPad Prót érintő problémára

HusztiD 2015.12.09. 15:59 iOS, iPad 2 hozzászólás 476

iPad-Pro-Charging

Az iPad Pro előző havi megjelenése után többen jelezték az Apple felé, hogy gondjuk akadt az új tablettel. A beszámolók alapján aktív használat után töltőre rakták a készüléket, majd miután feltöltött, teljesen leállt: egy fekete képernyő fogadta a felhasználókat. Kizárólag egy újraindítás jelentette a megoldást, ami után problémamentesen működött a táblagép. Azonban ahányszor töltőre került a Pro, annyiszor kellett vele ezt elölről eljátszani. Az Apple supportja ekkoriban azt ajánlotta, hogy csináljanak egy tiszta telepítést, de az sem oldotta meg a problémát.

Az eset után nem sokkal az Apple kiadott egy dokumentumot, hogy tudomása van az esetről amit természetesen kivizsgálnak. Tegnap estig nem hallatott magáról a téma, azonban ekkor végre megjelent az iOS 9.2 ami rakás újdonságot hozott az almás felhasználók számára, azonban a leírásban nem szerepelt, hogy megoldották-e az iPad Prót érintő problémát. Nem sokkal az új rendszer kiadása után az Apple hivatalosan megerősítette, hogy a legújabb szoftver már kijavítja ezt a kellemetlen rendellenességet.

Aki tehát egy iPad Próval rendelkezik és még nem frissített, annak erősen ajánlott, hiszen a rengeteg apró hibajavításon kívül az egyik legnagyobbat is sikerült befoltoznia az Apple csapatának.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Jag - 2015.12.09. 16:36

    Es az iPad air 2 tulajoknak is… :)

  2. Krisz - 2015.12.09. 21:09

    Nekem fagy tolle i6s

Szólj hozzá Te is!