A Ford elnöke üdvözli az Apple és Google párosát az autóiparban

HusztiD 2016.01.21. 07:10 Apple 0 db 124

15623-12025-Capture-l

A Ford örömmel látja, hogy az Apple és a Google egyaránt beszállni kíván az autóiparba a jövőben megjelenő önmagukat vezető autókkal. Legalábbis ez derült ki egy új interjúból, ahol a Ford vezetője, Don Butler nyilatkozott a témát illetően.

Lényegében elmondta, hogy üdvözlik az új belépőket, s nagyon izgatottak emiatt. Don szerint az Apple és a Google párosa egyaránt képes egy működőképes autó megalkotására. Nyilvánvalóan a két vállalat sokkal jobb szoftvereket gyárt, mint maga a Ford, azonban egyik vállalatnak sincs olyan tapasztalata az autók megtervezésében és gyártási infrastruktúrájában, mint a Fordnak. Ezen felül tényleg érdemes lesz megnézni, hogy milyen irányba mennek majd el korunk legnagyobb számítástechnikai cégei.

Eddig semmit sem tudni az Apple autójáról, de már szinte mindenki nyílt titokként kezeli azt. A mindösszesen Titan-ként emlegetett projekt a hírek szerint valamikor 2019-2020 környékén kerülhet bemutatásra, így feltehetően addig csak különböző pletykákat hallhatunk róla.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!