Egy év múlva már 20 millió előfizetője lehet az Apple Musicnak

HusztiD 2015.12.23. 10:03 Apple Music, Kiemelt hírek 4 db 146

apple-music-is-not-drming-your-songs_m62e.640

Két hónapja, egy interjú keretén belül már megtudhattuk, hogy az Apple 6,5 millió Apple Music előfizetővel rendelkezik. Ez után nem sokkal pedig elkezdtünk boncolgatni, hogy vajon mennyire sikeres az almások új szolgáltatása, amit érdemes elolvasnotok, ha lemaradtatok róla. Ezúttal Mark Mulligan elemző nyilatkozta azt, hogy az Apple Music még idén eléri a 8 millió előfizetőt, 2016 végére pedig akár 20 millióra növekedhet a számuk.

Mark legújabb kutatásában azt vizsgálta, hogy mi várható 2016-ban az Apple Music kapcsán. Kifejtette, hogy igen jól indult a szolgáltatás, hiszen a semmiből egyenesen a második helyre sikerült megérkeznie pár hónap elteltével, ami igen csak figyelemreméltó. Pár hónapos távlatból 6,5 millió emberhez eljuttatni egy ilyen szolgáltatást egészen nagy dolog.

Az elemző szerint az Apple egyelőre még nem előzi meg a Spotify-t, azonban így is hatalmas teret fog meghódítani, amit természetesen a többi streaming szolgáltató is egyre jobban megérez. Mellesleg nem árt megjegyezni, hogy az Apple Music teljesen reklámmentes, míg a többi alternatíva nem. Persze ez attól is függ, hogy hogyan használják az emberek, hiszen ha valaki nem fizet elő, akkor az természetesen reklámokat reklám hátán fog nézegetni.

Apple-Music

Természetesen könnyű dolga volt az Applenek az indulással, hiszen az iOS frissítéssel karöltve érkezett meg az Apple Music, pluszban az újonnan vásárolt eszközökön alapból rajta van. Mivel a legtöbb embernek már lejárt a három hónapos próbaidőszaka, így érdemes lesz kivárni, hogy idővel mégis hogyan produkálnak a streaming szolgáltatók között a kaliforniaiak.

Kicsit merész talán kijelenteni, hogy 2016 végére elérik a 20 milliós határt, de semmi sem lehetetlen. Szerintetek sikerül ezt a mérföldkövet elérniük az almásoknak?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 4 db

 1. Dr. Alban - 2015.12.23. 10:44

  Remelem nem. Spotify a legjobb.

 2. Jag - 2015.12.23. 11:28

  Elérheti főleg , ha igaz , hogy a jövőre javulni fog a zene minősége de szerintem az is kell hozzá, hogy a solgàltatást árulják a telefontársaságok is…

  • HusztiD - 2015.12.23. 11:54

   Az a baj, hogy a minőség nem mindig mérvadó. Mármint mindig is lesznek olyan emberek, akik inkább az olcsóbb alternatívát választják, hiszen nem észlelnek jelentős különbséget. Bár aki Apple terméket vesz, az tisztában van vele, hogy minőséget vásárol, így elvileg az Apple Music terén is így kellene hozzáállniuk. Plusz érdemes megemlíteni, hogy minőségi zenehallgatáshoz szintén minőségi fej vagy fülhallgató kell, ami plusz költséget jelent.

 3. Bigyo - 2015.12.23. 21:39

  Én már az i4S-hez is egy Sennheiser-t vettem ami még most 4 év után is kiválóan szól.

Szólj hozzá Te is!