Véletlenül kiszivárgott az új MacBook Pro dizájnja?!

HusztiD 2015.12.22. 13:45 Egyéb, Mac 4 db 955

macbook-780x446

A tegnapi nap folyamán beszámoltunk a CBS által készített 60 Minutes műsorról, mivel a legutóbbi adásban az Apple-é volt a főszerep. Charlie Rose műsorvezetőnek lehetősége volt bemenni az almások titkos dizájn stúdiójába, ahol korábban még nem járt a média. Szemfülesek észrevették, hogy az almások főhadiszállásán készült videófelvételben pár másodpercre feltűnik Bruce Sewell, aki mögött egy asztroszürke MacBook (Pro) látható:

bruce-sewell-780x430

A Bruce mögött lévő MacBook nagyobbnak néz ki, mint a jelenleg piacon lévő 12 colos gép, sokkal inkább egy 15-ös modellre hajaz. Érdemes megnézi alaposan a képet, mivel szemmel látható hogy a masina szélei nem annyira vékonyak, mint egy mezei MacBooké, hiszen annál kicsit vastagabb. A laptop háttere egyébként a Jupiter bolygót ábrázolja, amivel a nemrégiben megjelent iPad Prót reklámozták, így a feltételezések szerint az Apple ezzel reklámozhatja majd az új MacBook Pro szériát egyaránt.

Korábban felmerültek olyan pletykák, hogy a következő MacBook Pro frissítésekor új dizájnt vezet be az Apple, ami most talán értelmet nyerhet. Valamivel vékonyabb lehet a gép és a MacBookhoz hasonlóan 3 színben kerülhet piacra. Reméljük, hogy az első negyedévben kiderül, ugyanis a tavalyi év elején frissítette a Pro gépeit a vállalat, így ennek kapcsán lassan számíthatunk a 2016-os modellek megérkezésére.

UPADTE: Időközben az Apple is állást foglalt. Elvileg egy 12 colos MacBook látható a képen.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 4 db

 1. csab2 - 2015.12.22. 22:16

  Az nem a Jupiter hanem a Szaturnusz.

 2. Lacika - 2015.12.23. 00:03

  Ez annyira valószíbűtlen dolog és már bocs de Újságíró ként nyilván jó cikk ! (Kapós stb…) de nem több annál ..
  Ha logikusan gondolkodunk egyértelmű hogy ez szinte biztos hogy nem a jövő MacBook-a ..
  Ez hatalmas öngól lenne az Apple révén.!

  • HusztiD - 2015.12.23. 07:57

   Ha az egyik külföldi nagy oldal lehozza, akkor lehet benne valami. Az a baj, hogy az Applenél is emberek dolgoznak és mint tudjuk, hajlamosak vagyunk akaratlanul is hibázni. Szóval lehetséges, hogy tényleg az van a képen/videón. Viszont a korábbi pletykák szerint is 2016ban drasztikus változáson esik majd át a Pro széria és elvileg ezek is 3 színben lesznek kaphatóak… Remélem tavasszal kiderül!

 3. Lacika - 2015.12.23. 23:03

  Majd eldől.! Csak várnunk kell .!!

Szólj hozzá Te is!