Újabb mérésre alkalmas app jelent meg az App Store-ban

HusztiD 2015.12.10. 14:03 iPhone, Játékok 1 db 596

screen-shot-2015-12-09-at-11-07-42-pm

Az Apple idén szeptemberben, az iPhone 6s és 6s Plus telefonok bemutatásakor prezentálta a 3D Touch névre keresztelt funkciót, ami lényegében egy nyomásérzékeny kijelzőt rejt magában. Az új fícsör számos új lehetőséget ad a fejlesztőknek és felhasználóknak egyaránt, hiszen ezáltal megemelhetik akár egy játék élményét, akárcsak a Freeblade esetében.

Voltak már erre hasonló próbálkozások, ugyanis korábban többen kísérletet tettek olyan alkalmazásokat kiadni, melynek köszönhetően mérleggé alakítható az iPhone. Az Apple azonban ezeket nem fogadta el, ugyanis nem erre való a készülék. Asaf Avidan Antomir fejlesztő ennek ellenére bejelentette a Steady Square iPhone applikációját, amely lényegében egy Flappy Bird stílusú játék, ám ahelyett, hogy csak szimplán tapintanánk a kijelzőt, a játék a 3D Touch segítségével nyújtja az igazi élményt, ami eddig rendben is lenne.

Az alkalmazásban van egy olyan lehetőség, ami által mérhetünk. Ugyan nem súlyban fejezi ki a mértéket, hanem 0-tól ezerig van beállítva a skálája. A 6s kijelzője egyébként 385 grammig mér, így ha megfelelően osztunk-szorzunk, akkor lényegében ez az app képes lesz megmondani a pontos mértékeket. Sőt, vannak olyan pehely könnyű dolgok, melynek mérésére nem képes a készülék, de ha egy kanalat teszünk a kijelzőre, akkor az már megadja a kellő mennyiségű súlyt, ami alapján lényegében a pehelysúlyt is lemérhetjük.

Steady Square (AppStore Link) Steady Square
Fejlesztő: Asaf Avidan Antonir

Besorolás: 4+

Ár: Free Letöltés

A Steady Square jelenleg ingyenesen érhető el az App Store-ból, azonban nem tudni, hogy ez meddig lesz így. Ha az Apple felfigyel erre a külön funkcióra, akkor vélhetően előbb vagy utóbb leveszik. Aki ennek ellenére kipróbálná, az ingyenesen letöltheti a magyar App Store-ból.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Norbert - 2015.12.11. 06:41

    Én nem találtam benne ilyen funkciót

Szólj hozzá Te is!