Az idei év utolsó dróntúrája a Campus 2 fölött

HusztiD 2015.12.07. 09:00 Apple, Egyéb, Videók 0 db 173

auditorium-apple-campus-780x395

Mint azt már megszokhattuk, havi rendszerességgel jelentkezik Duncan Sinfield, aki ezúttal kiadta a decemberi drónfelvételeit az épülő Campus 2-ről. A legújabb videóban bejárhatjuk az egész területet, miközben a szerkesztő Steve Jobs korábbi beszédeit vágta be alá.

Ezelőtt 2 hónapja számoltunk be, hogy a Campus 2 épületének kicsivel több mint a fele már elérte a végleges magasságát. Most az év utolsó hónapjára pedig a teljes épület elérte a négy emeletes szintet. Ezek után jóformán már csak a speciális hajlított üvegpaneleket kell beszerelniük és a nagyjával már készen is lesznek.

Továbbá a videóban látható az Apple új előadóterme, amely az épület mellett nem messze, a föld alatt lesz. A korábbi hírek szerint a kaliforniai vállalat a jövőben itt tartja majd a fontosabb termék és szoftverbejelentéseit. Nem mellesleg ezer férőhelyes lesz a föld alatti auditórium.

A Campus 2 projektet az Apple társalapítója, Steve Jobs prezentálta 2011. júniusában a cupertinói városi tanácsnak, akik nem sokkal később elfogadták a terveket. Az előzetesek alapján a Campus 2 lesz az eddigi legzöldebb épület, ha a tervek szerint elkészül a következő év végére. Az új főhadiszállás egyszerre 13 ezer embernek adhat munkát, ami 35 darab teljesen megtöltött Boeing 747s-nek felel meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!