iPhone 6k koncepció – amitől Steve Jobs falra mászna

HusztiD 2015.11.27. 14:00 Egyéb, iPhone, Videók 2 db 1,950

iphone6k

Az Apple az utóbbi évek folyamán több olyan dolgot csinált, amit anno Steve nagy valószínűséggel nem engedett volna. Először bevezették a 4, majd 4,7 és 5,5 colos telefonokat, idén novemberben bemutatták az Apple Pencilt. Aki évek óta figyeli a vállalat körüli dolgokat, az tudhatja, hogy Steve sem a nagyobb kijelzőkért, sem pedig a stylus-okért nem volt oda. Ennek ellenére bevezetésre kerültek.

De miért? Mert a piac megkövetelte a nagyobb telefonokat, míg az Apple Pencil-lel inkább a kreatív alkotókat/művészeket, illetve a vállalti szférában résztvevőket célozták meg. Mi lenne, ha piacra dobnának egy olyan iPhone modellt, amiben beépített billentyű kapna helyet? Lenne rá kereslet? Valószínűleg nem, hiszen ez egy olyan dolog, amin nem fognak változtatni, még ha piros hó esik, akkor sem. Ennek ellenére a Curved csapata elkészítette az iPhone 6k koncepcióját, amely lényegében egy billentyűzetes telefon, ami a képernyő alatt rejtőzködik.

A csapat a BlackBerry-től merítette az ihletet, így eléggé hasonló beütése van. Nulla rá az esély, hogy az Apple valaha piacra dobjon egy ilyen készüléket, azonban mégis vannak, akik szerint ez nem lehetetlen.

Mit gondoltok?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Evenif - 2015.11.27. 18:31

    Az égvilágon semmi értelme ennek a koncepciónak. Max annyi hogy így mar egy majdnem negyed méteres eszközt tartok a kezembe ami igazán komfortos…

  2. Roll - 2015.11.27. 19:26

    Április elseje mèg soká lesz!

Szólj hozzá Te is!