Új gyártót keres az Apple Watch 2 kapcsán az Apple

HusztiD 2015.11.23. 06:51 Apple, Apple Watch 0 db 367

Apple-Watch-2-concept-by-Eric-Huismann-780x439

Az előző hét folyamán már hallhattunk a második generációs Apple Watchról, hiszen ha igazak a szóbeszédek, akkor hónapokon belül piacra kerülhet. Pár nappal később ismételten felbukkant egy szóbeszéd, amely a belsős kínai ellátási láncból származik.

A jelenleg piacon lévő, első generációs okosórákat a Quanta Computer gyártja le az almásoknak. A hírek szerint az Apple jelenleg tárgyalásokat folytat az Inventec, Wistron és Foxconn Electronics triójával annak érdekében, hogy beszálljanak az Apple Watch gyártásába. Egyébként az említett három vállalat nem idegen az almásoknak, hiszen már mindegyikkel dolgoztak, azonban sokak számára csak a Foxconn neve hangozhat ismerősen.

og_guided_tours

A beszámolóból viszont nem derült ki, hogy miért keresnek új partner(eke)t a kaliforniaiak. Vélhetően nem cserélik le a Quanata Computert, lehet inkább egy másik gyártót keresnek, hogy még több órát tudjanak legyártani. De az sem kizárt, hogy nincsenek teljesen megelégedve a jelenlegi gyártóval, így amiatt kénytelenek alternatív megoldásokat keresni. Erre talán nem mostanság fog kiderülni.

Viszont a korábbi hírek szerint az új okosórák a következő év második vagy harmadik negyedévében jelenhetnek meg. Egyelőre ugyan nem tudni, hogy milyen specifikációkkal kerül piacra, de vélhetően pár apróbb újdonságra, illetve minimális üzemidő növelésre számíthatunk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!