Adele: viszlát Spotify, Hello Apple Music

HusztiD 2015.11.11. 07:04 Apple Watch, Egyéb 2 db 312

adele-25-1200x630-c

Nem olyan régen már az Apple kapcsán hallhattunk a brit énekesnőről, hiszen az Apple elutasította a lemezeinek fizikális árusítását. Ezúttal pedig úgy tűnik, hogy Adele is Taylor Swift nyomdokaiba lép, hiszen nem kívánja igénybe venni a legnagyobb zenestreamingelő ingyenes szolgáltatását új albuma, a 25 kapcsán.

A hírek szerint az énekesnő szeretné, ha az új albuma csupán a fizetős előfizetők számára lenne elérhető. Tudni kell a Spotfyról, hogy van ingyenes, illetve fizetős változata, így ebben az esetben csak az utóbbiak táborába tartozók kaphatnák meg az új albumot. De ettől függetlenül lehet, hogy teljesen elpártol.

A Spotify vesztesége lehet az Apple Music nyeresége, hiszen az almások kínálatában hamarosan megjelenik a 25. Elvileg az Apple már a nyár folyamán megpróbált egy szerződést írni Adele-vel, melynek keretein belül exkluzivitást kapott volna a 25, de a hírek alapján az énekesnő és csapata ezt visszautasította. Úgy tűnik, hogy ezúttal a fagyi visszanyal.

adele_25_by_camboheyes-d7h9xe2

A Spotify egyébként tagad mindent, az egyik vezetőjük pedig azt állította, hogy Adele nem kereste fel őket azzal a kéréssel, hogy az új albumát csupán a prémium felhasználók kapják meg.

További értesülések szerint a brit Coldplay december 4-én megjelenő albuma, A Head Full of Dreams sem lesz a Spotify kínálatában. Vélhetően őket is az Apple fogja maguk mellett tudni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. hiper - 2015.11.11. 23:37

    ‘vélhetőleg’ – ez egy nagyon randa szó

  2. Dr. Csok - 2015.11.12. 07:44

    Apple music sux, spotifiy a kiraly

Szólj hozzá Te is!