IDC: 3,6 millió Apple Watch került értékesítésre

HusztiD 2015.08.31. 11:35 Apple, Apple Watch 0 db 211

apple-watch-watchos-2-e1438700091375

Az elmúlt hét folyamán már beszámoltunk, hogy az IDC szerint lassú növekedés várható az okostelefonok piacán, azonban most megérkezett egy újabb tanulmányuk, melyből kiderült, hogy összesen hány darab okosórát értékesíthetett a második pénzügyi negyedév során az Apple. Korábban, az Apple Watch megjelenése előtt már láthattunk megannyi felmérést, ahol felemás eredmények születtek, ám most már, hogy egy ideje piacon van, kicsivel talán pontosabb elemzéseket tudnak adni a szakértők.

Mivel az Apple eddig nem adott ki hivatalos eredményeket az Apple Watch eladásai kapcsán, így kénytelenek vagyunk az elemzők számításaira támaszkodni. Az IDC munkatársai szerint áprilistól június végéig 3,6 millió Apple Watch talált gazdára világszerte. Ezek az eredmények pedig arra elegendőek, hogy az adott időszakban az összes eladott viselhető eszközök 20 százalékát tegyék ki. Érdekességképp érdemes megjegyezni, hogy az almás okosórát csupán a Fitbit előzte meg, akik az adott időszakban 4,4 millió kiegészítőt szállítottak le.

A jelenlegi számítások alapján az elemzők zöme hasonló véleménnyel van az Apple Watch eladásait illetően, hiszen az átlagos tipp 3 millió eladott készüléknél állt meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!