Mi történt a héten? – 2015/26.

Skarp 2015.06.28. 20:42 Apple, Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 116

Mivel sokan csak szombaton-vasárnap jutnak gép elé, minden hét végén összeszedjük nektek a elmúlt 7 nap szerintünk legfontosabb híreit az eredeti posztok linkjeivel, napokra lebontva.

13291-7935-Screenshot-2015-06-19-001449-l

A HÉTFŐI napon sok fontos hír akadt. Az első és talán legfontosabb, hogy az Apple engedett a próbaidőszak ügyében. A második, hogy eltűnt az első generációs iPad mini a cég termékkínálatából. Közérdekű információ még, hogy a 2012 decembere és 2013 szeptembere között értékesített 3 terás iMac-ek merevlemezeit az Apple ingyen cseréli.

KEDDEN Tim elmondta, hogy egy ideje a kínaiak ízlése is fontos szempont az újabb termékek tervezésénél. Ezen a napon jött egy pár olyan hír, ami alapján úgy tűnik, hogy a próbaidőszakos visszakozás ellenére sincs vége a problémáknak az Apple Music körül.

A SZERDA lájtos volt, a három operációs rendszer bétájának érkezésén felül még volt szó némi Siri-s, segélyhívós trollkodásról is, de ennyivel nagyjából el is intéztük a napot.

CSÜTÖRTÖKI hírünk volt, hogy 2018-tól akár flexibilis OLED-kijelzők is jöhetnek az iPhone-okba, ez gyakorlatilag csak az LG-n, a Samsungon és a többi beszállíton múlik – meg persze Cupertino akaratán. Szintén csütörtökön kaptuk a hírt, hogy a Shot on iPhone kampány a cannes-i reklámfesztiválon megnyerte kategóriája díját. Hálistennek ekkorra már sikerült a független kiadókkal is megegyezni, úgyhogy az alájuk tartozó több ezer indie label zenéi is elérhetőek lesznek az Apple Music szolgáltatásban.

A PÉNTEK nagy híre az volt, hogy mostantól nem kell Facebook-fiók a Messenger használatához. A lépéstől valószínűleg további júzerbázis-bővülést várnak. Írtunk arról is, hogy a próbaidőszak alatt minden lejátszásért 0,2 cent megy a kiadónak és az előadóknak.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!