Új Apple bolt nyílt Manhattan luxusnegyedében

Sloan 2015.06.15. 17:34 Apple, Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 343

A némileg vitás hírű új Apple bolt megnyitotta kapuit a manhattani Upper East Side-on – a fotókból kiderül, hogy az egyedi tervezés volt a középpontban az új üzletben, ahol az egykoron bankszéfként működő VIP rész mellett a Beats termékeknek szánt külön fal is megtalálható. 

applemanhattanbolt

Angela Ahrendts, az Apple kiskereskedelmi vezetője szintén részt vett a szombati megnyitón, ahol a környék tehetős lakói megtekinthették az Apple bolthálózatának legújabb, egyedülálló tagját. Az üzlet első ránézésre inkább butiknak tűnik, mint műszaki boltnak. Az egyik érdekes dizájnelem a Beats termékekkel teli fal: az iPhone-okhoz csatlakoztatott fejhallgatókat ki is próbálhatják az érdeklődők.

applemanhattanbolt2

Az épületben eredetileg hosszú évekig egy bank volt – az üzletben található trezor is erről árulkodik. A földszinten lévő régi páncélteremből VIP részleget alakítottak ki, kanapékkal, hatalmas televíziókkal, laptopokkal és iPhone-okkal. Állítólag az Apple Watch Edition modelleket is itt próbálhatják majd fel a vásárlók.

applemanhattanbolt3

applemanhattanbolt4

Bár az elit környéken élők közül többen nem támogatták az új bolt ötletét – az Apple az előkelő ügyfélkör igényeit figyelembe véve, diszkrétebb jelzéssel és rövidebb nyitvatartással várja az érdeklődőket.

applemanhattanbolt5

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!