Speciálisan töltik majd az órákat a Store-okban

UP 2015.03.18. 15:06 Apple, Apple Watch, Kiemelt hírek 0 db 324

Az Apple-nek van ugyan saját mágneses “töltőkarkötője” az Apple Watch-hoz, de valószínűleg csak a Store-okban használják majd. Ezen kívül a vállalat kifejlesztett egy speciális eszközt mely egyszerre tíz órát lesz képes tölteni és tárolni, így a Store alkalmazottak segíthetnek kipróbálni a vásárlóknak az Apple Watch-ot a boltokban. 

6f8f1d49-0042-4e2c-83bd-ea5bd34b7611-1020x680_640x

Az Apple az FFC-hez beadott dokumentumának leírása alapján a rozsdamentes acél mágneses töltőkarkötőről van szó, induktív töltőtekercsekkel az Apple Watch töltésére. A töltő 1 méter hosszú kábellel rendelkezik, mely lehetővé teszi a boltok üvegasztalai alatt a töltést a nélkül, hogy rontaná a látványt. A fém töltő a pánt belsejében helyezkedik el, ahogy a fenti képen látható is.

Ezzel a megoldással úgy tűnik az Apple megpróbálja elkerülni a gyárilag a Watch-hoz adott mágneses töltők használatát boltokban, annak érdekében, hogy a csúnya kábelek ne vegyenek el a kiállított órák szépségéből és a gondosan megtervezett dizájnból. A mágneses karkötőknek nincsen saját akkumulátora, de más cégek is bejelentették hasonló töltők érkezését, melyek rendelkeznek akksival. Apple több különböző szíjat is piacra dob majd a óra érkezésével egyidőben, melyek külön kiegészítőként megvásárolhatók és az Apple sajtótájékoztatója alapján úgy tűnik, hogy a metál karpántok szintén megjelennek az Apple Watch első szériájával, de további kiegészítőkről egyelőre nem hallani.

Az Apple kialakított egy új típusú, 10 darab Watch tárolására, töltésére és bemutatására alkalmas tartót is, aminek töltői kétméteres kábellel rendelkeznek, lehetővé téve a vevők számára a bolti felpróbálást az eladók segítségével. Az Apple Watch előrendelhető és kipróbálható április 10-től a boltokban, majd 24-től megvásárolható.

 

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!