Több ember tervezi megvásárolni az iPhone 6-ot, mint az elődjét

HusztiD 2014.04.11. 10:38 Apple, iPhone 0 db 1 809

Nagy lázban ég most a számítástechnikai világ, azon belül is az Apple társadalma, ugyanis a legtöbb ember már izgatottan várja a vállalat következő telefonjának a megjelenését/bemutatását. Ez talán nem is csoda, hiszen évről-évre sikerül meglepetést okoznia a kaliforniaiaknak. A 451 Research legújabb felmérésből kiderült, hogy mennyire várják az Amerikai lakosok a szóban forgó iPhone 6-ot.

4109 ember megkérdezésével születtek meg idén a számok, ahol a válaszadók 14%-a állította azt, hogy nagy eséllyel beszerzi az új telefont, míg 26%-uk azt, hogy nem. Ez egy évvel korábban, az iPhone 5S megjelenése előtt nem volt ilyen nagy mértékű a válaszadás, ugyanis akkor csak az emberek 9%-a gondolta azt, hogy beszerzi, míg 17%-a azoknak valószínűleg nem szerezte be a telefont. Az iPhone 5 bemutatása előtt érdekesebb volt valamivel a megoszlás, ugyanis akkor a megkérdezett emberek 15%-a mondta azt, hogy beszerzi az új csúcskészüléket, míg 18%-uk adta azt a választ, hogy nem.

Érdemes megjegyezni, hogy a nemrég készült felmérésből csak a megkérdezettek 40%-a válaszolt a fenti kérdésre, míg az iPhone 5S esetében csak 26 és az iPhone 5-nél pedig 33% méltatott a válaszra.

A legújabb pletykák alapján idén két telefont várhatunk az Apple-től. Az egyik egy 4.7 colos készülék lesz, amely már szeptemberben megjelenhet, a másik pedig egy 5.5 colos, amit csak az év végére várnak az elemzők.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!