80%-os akció a Wallpaper Wizard alkalmazásra

KeleMan 2012.07.10. 18:15 Apple, Mac, Programok 0 db 533

Óriási akciót indítottak a mai napra, de csak a mai napra a Wallpaper Wizard készítői. A 9,99$-os (7,99€) alkalmazást 80%-al olcsóbban kínálják, így az alkalmazást mindössze 1,99$-ért (1,59€) vásárolhatjuk meg. A program tulajdonképpen egy hatalmas háttérkép adatbázis. Több, mint 100.000 nagyfelbontású háttérképet biztosít, melyeket a Mac számítógépünkre tölthetünk le kezdve a 11″-es MacBook Air kijelzőfelbontásától a 27″-es iMac készülékig.

Sőt – ez az akció lényege – mostantól már akár Retina felbontású, azaz akár 2880×1800-as felbontású háttérképek közül is válogathatunk. Persze ezt célszerű azoknak megtennie, akik már rendelkeznek új Retina kijelzővel ellátott MacBook Pro laptoppal. Az alkalmazásban lehetőségünk van több száz különböző kategóriára keresni (pl. Karácsony, Függetlenség napja, Újév, stb.) és a háttérképeinket még az iOS (iPhone, iPod touch, iPad) eszközeinkkel is szinkronizálhatjuk a Photo Stream és az iCloud segítségével.

A felhasználói felület letisztult, a kis képek borotvaélesek, így a több ezer kép közül sem lesz nehéz a választás. Jó hír, hogy az alkalmazásban van Dual Monitor támogatás, így aki egyszerre akár több megjelenítőt használ, mindegyiken megjelenik a háttérkép. A programba a készítők Facebook és Twitter megosztási lehetőséget is építettek, így ha találunk egy szép háttérképet, azt bármikor megoszthatjuk ismerőseinkkel is. Rendkívül hasznos program, ajánlott az akció keretében a letöltése.

Wallpaper Wizard: HD Wallpapers Collection (AppStore Link) Wallpaper Wizard: HD Wallpapers Collection
Fejlesztő: Coppertino Inc.

Besorolás: 4+

Ár: 3 490 Ft Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!