A Mikulás is Sirit használ az ajándékok kiosztásához

Helme 2011.12.18. 20:33 Apple 2 hozzászólás 425

Kétség sem fér ahhoz, hogy nagyon szeretjük az Apple reklámjait. Letisztultak, könnyen érthetőek, ezenkívül maradéktalanul átjön mindaz, amit reklámoznak. Karácsonykor ez még jobban érvényesül, elég csak visszagondolni a tavalyi év végi mozgóképes anyagra, ahol a FaceTime-ot népszerűsítették. Ismét van egy húzónév, mégpedig a Siri.

Az Apple most kezdte el el sugározni az új karácsony TV szpotját, mely teljesen az ünnepekhez és a Sirihez kapcsolódik. Az iPhone 4S-ben fellelhető hangvezérlésű asszisztens programmal a Mikulás koordinálni tudja a szentestét, hiszen pontosan képben van, hogy mikor hova kell menni. Az első jelenetben a Télapó azt kérdezi, hogyan jut el az egyik házhoz. Ez egyből meg is jelenik az iOS Google Maps alkalmazásban. Végre kiderült: a Mikulás kocsival jár.

A következő képsoron már az időjárásra kíváncsi, de megtudjuk, hogy a naptárjában még 3,7 milliárd találkozó van, így az este elején járhat. Mindig szeretetre méltóak az Apple karácsonyi reklámjai, reméljük a vállalat kreatív részlege a jövőben is hasonlóan ötletes ünnepi kisfilmekkel rukkol elő.

Ez a megújult iPhoneHungary 1000. híre. Köszönjük, hogy velünk vagytok!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

2 hozzászólás

  1. Genriel - 2011.12.19. 08:19

    1000. hír. Az már szép. További sok sikert!
    Jah azért kiváncsi lennék melyik autó megy gyeplővel? XD

Szólj hozzá Te is!