Kibővített Steve Jobs életrajzi könyv kiadását tervezik

Helme 2011.12.18. 19:58 Apple, Steve Jobs 1 db 175

Steve Jobs életrajzi könyve egycsapásra az év egyik legkeresettebb olvasmánya lett idén. Sajnálatos módon ez annak köszönhető, hogy az Apple ikonikus vezetője októberben elhunyt. Teljesen véletlen, hogy Walter Isaacson mostanra készült el a kiadvánnyal. Egyes hírek szerint Jobs tudta, hogy halálos beteg, ezért kezdte el mesélni életének történetét úgy, hogy ebben az évben elkészüljön.

A magyar változat 586 oldalból áll, s bármennyire is olvastatja magát a könyv, nem lehet gyorsan végezni vele, ugyanis nagyon elgondolkodtató, egyes részek pedig nehezen emészthetőek. Az interjúk többsége 2009 és 2011 között készült, így több év írását lehet egyetlen könyvben látni. Vélhetően számos olyan rész maradt ki, ami annyira nem volt érdekes, vagy éppen a terjedelem miatt nem került bele.

Most úgy tűnik, hogy érkezhet egy kibővített verzió, legalábbis Walter Isaacson azt nyilatkozta, hogy komolyan gondolkodik egy kiegészített változaton. Nem egy új könyvről van szó, hanem a jelenlegi, jegyzetekkel, új interjúkkal és plusz gondolatokkal megspékelt kiadása. Kíváncsiak vagyunk, hogy milyen érdekes, elfeledettnek hitt történetek kerülnek ezáltal napvilágra.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Tamás - 2011.12.19. 10:57

    Megvettem a könyvet, nagyon tetszett és azt sem bántam volna ha kétszer ilyen hosszú! Viszont egy bővített kiadás már eléggé lehúzósnak tűnik!

Szólj hozzá Te is!