Ozaki O!coat Love: a legjobb Valentin-napi ajándék

Helme 2013.02.14. 17:58 0 db 1 399
Ozaki O!coat Love: a legjobb Valentin-napi ajándék

A Valentin-nap a legtöbb srácnak maga a pokol. Főleg, ha van barátnője. Ugyanis ilyenkor a lányoknak komoly elvárása van az ajándékot illetően. Mindenképpen valami romantikusnak kell lennie. A virág  jó választás, azonban nem személyes. Márpedig, ha szeretjük azt, akivel együtt vagyunk, akkor olyan meglepetést érdemes választani, ami tényleg kifejezi az érzéseinket. Korábban hihetetlenül nagy népszerűségnek örvendtek a szív-alakú félmedálok. Ezeknek a lényege az volt, hogy a nyaklánc két darabból állt. Az egyiket a fiú, míg a másikat a lány hordta.

A rajta található díszítés egy-egy félszívet ábrázolt. Ezeket összerakva egy egész rajzolódott ki.  Azonban nem minden srác szerette viselni éjjel-nappal, így jöttek a kifogások: elhagytam, otthon maradt, magával ragadta a porszívó… Az Ozaki azonban most bemutatta, hogyan lehet ezt az ajándékot trendivé és tényleg romantikussá tenni. Csupán egy feltételnek kell megfelelni: a pár mindkét tagjának iPhone 5-ös készülékkel kell rendelkeznie.

Az Ozaki mostanában hihetetlenül jó tokokat dob piacra a legújabb Apple telefonhoz. A széles termékportfóliónak köszönhetően mindenki meg tudja találni a számára kedvező védőt. Ha még nem tudod, hogy mit vegyél a barátnődnek Valentin-napra, de iPhone 5-je van, akkor ne is keresgélj tovább: az Ozaki Love tényleg egy hihetetlenül jó választás.

A csomagban összesen két darab tok van, mely egy fiút és egy lányt ábrázol. Ha egymáshoz illesztjük őket, akkor olyan, mintha csókolóznának. Amint szétszedjük, csupán két fej lesz. Erre mondjuk azt, hogy zseniális. Az Ozakinál arra is volt energia, hogy a tokok belsejébe egy-egy Shakespeare idézetet helyezzenek el. Ki találja ki, hogy melyek azok? (Kommentben várjuk a tippeket.)

A védők egyszerű műanyagból készültek, némi gumi borítással. Az Ozaki most sem tért el a már szokásos összetevőktől. A termék masszív, viszont rugalmatlan, ha nem figyelünk oda felhelyezésénél és erőszakosan próbáljuk a telefonra erőltetni, akkor képes megrepedni. Mivel a kialakítása pont a funkciója miatt nem követi teljes mértékben az iPhone 5 formáját, ezért zsebben hordani elég kellemetlen lesz.

De talán ez a tok nem is arra van, hogy az év minden napján ezt pattintsuk rá az iPhone 5-ünkre. Egy szimbolikus ajándék, mely egyszerre trendi és romantikus. Az ára 9900 forint.

Ozaki O!coat Love: a legjobb Valentin-napi ajándék
Ozaki O!coat Love: a legjobb Valentin-napi ajándék
Összesen
4

Dizájn

Minőség

Kezelhetőség

Szavatosság

Ár/Érték arány

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!