Állatian mókásak az Ozaki iPhone 5 tokjai

Helme 2013.01.03. 17:21 4 hozzászólás 3 465
Állatian mókásak az Ozaki iPhone 5 tokjai

Az iPhone 5 megjelenésekor vírusszerűen lepték el a különféle Apple-s oldalakat azok a hírek, melyek szerint kopik a legújabb almás telefon. A gondot tetézte, hogy szinte egyáltalán nem lehetett kapni hozzá védőt, ugyanis ekkortájt volt a kínaiak egyik legnagyobb ünnepe, így a gyárakban nemigazán dolgoztak. Mostanra azonban ez a probléma elhárult, érkeznek a jobbnál-jobb iPhone 5 tokok, amelyek nem csak megóvják szeretett telefonunkat, hanem gyakran még plusz funkciókkal is rendelkeznek.

Én személy szerint nagyon régóta vártam az Ozaki FaaGaa termékcsaládot. Már akkor kinéztem magamnak a sorozatot, amikor a Steelbird-től még csak a bemutató képeket kaptuk meg. A készlethiány miatt sokáig kellett rá várni, de végre megérkeztek az állatian mókás tokok. Szó szerint. Másodpercek alatt olyan mesebeli lényekké tudjuk változtatni az iPhone 5-ünket, mint akik teljesen beszívtak.

Rengeteg állat közül lehet választani, de a legtöbbről a mai napig nem tudjuk eldönteni, hogy pontosan mi is akar lenni. Talán van két disznó,  medve, fóka, papagáj, vakond és egy lila pocok. Ha esetleg valaki mást vél bennük felfedezni, akkor a cikk alján, kommentben lehet jelezni.

A csomagolás szokásos: egyszerű, átlátszó műanyag dobozba van rejtve a termék. A kibontás után egyből megcsap az a jellegzetes gumiszag. Bár a tok váza műanyagból van, kapott egy gumiszerű borítást. Külön érdekessége, hogy a produktum nem csak védőként funkcionál, hanem tartóként is. Ha megnyomjuk a tok közepét, akkor az állat kinyújtja a nyelvét, ami támasztóként funkcionál. Ahhoz, hogy tökéletesen nézzen ki a pozíció, kapunk egy kis matricát amit az iPhone 5 hátuljára kell felragasztani.

A tok egyébként hihetetlenül jól bírja a strapát, többször sikerült leejtenem az iPhone 5-öt miközben rajta volt. Teljesen megvédte a telefont egy darab új karc vagy zúzódás sem keletkezett. Sőt, a gumiborításnak köszönhetően az Ozaki termék sem sérült meg. Ha valaki szereti a kicsit bohókás és aranyos tokokat, akkor kétségtelenül ez a tökéletes választás. Az egyetlen hátráltató tényezője az ára lehet, ugyanis az ajánlott fogyasztói ára 9.900 forint.

Állatian mókásak az Ozaki iPhone 5 tokjai
Állatian mókásak az Ozaki iPhone 5 tokjai
Összesen
4.5

Dizájn

Minőség

Védelem

Szavatosság

Ár/érték arány

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

4 hozzászólás

 1. Kiss Olga - 2013.01.04. 19:50

  Nekem malacom van és nagyon jóóó!!! :)

 2. Dávid - 2013.02.05. 14:58

  Lehet iPhone 4-re is kapni?

 3. Gergő - 2013.03.15. 18:37

  A zöld az nem disznó, hanem krokodil:) (szerintem)

 4. Álmos - 2014.10.08. 06:57

  Hol lehet ilyet kapni ?

Szólj hozzá Te is!