Danny Boyle: túlságosan arrogánsak voltunk

HusztiD 2015.12.03. 08:51 Egyéb, Steve Jobs 0 db 146

Steve-Jobs-biopic-780x555

Heti rendszerességgel hallhatunk a két hónapja bemutatkozott Steve Jobs filmről, hiszen elsőnek az egykori vezérigazgatóhoz közelállók nyilatkoztak róla nem túl pozitív irányban, majd miután a mozikba került, folyamatos csökkenésekről számoltunk be. Tény, hogy a legelső hétvégén jó bevételeket produkált a film, azonban onnantól csak meredek lejtőn át vezet az útja.

Ennek kapcsán nyilatkozott most a film rendezője, Danny Boyle, aki a napok folyamán a Shuffle Festival keretein belül elmondta, hogy mi volt a baj. Állítása szerint ő és a projektben közreműködők túl arrogánsak voltak, mivel túl hamar, túl szélesen terjeszkedtek vele. Danny elmondta, hogy az előzetes számításaik alapján 15-19 millió dollárt kellett volna a filmnek produkálnia az első hétvégén, azonban jelenleg is csupán 7,3 millión álltak meg.

Viszont egy eléggé érdekes dolgot osztott meg a jelenlévőkkel a rendező. Jobs egykori felesége, Laurene Powell Jobs ugyan nem dolgozott vele együtt, hiszen aktívan lobbizott, hogy megakadályozza a filmet, addig az ikonikus Steve elsőszülött lánya, Lisa közreműködött Aaron Sorkinnal a film forgatókönyvén.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!