Az iPhone 13 Pro Max rendelkezik a legjobb kijelzővel a DisplayMate szerint

HusztiD 2021.09.29. 12:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 1 528

Amint megjelenik egy új okostelefon a piacon, a DisplayMate csapata úgy csap le rá, hogy alapos tesztsorozatok alá vesse, hogy kiderüljön, milyen kijelzővel rendelkezik. Az Apple neve nem idegen a csapat számára, hiszen a korábbi években számos alkalommal nyerték el aktuális modelljeik a legjobb kijelzővel szerelt okostelefon elismerését. Mivel a napokban megjelent az iPhone 13 Pro Max, így a csapat egy új bajnokot hirdetett ki.

A szakik szerint az Apple továbbra is remek munkát végzett, hogy az abszolút képminőséget és színhelyességet újabb szintre emeljék. Mi több, azt szintén megjegyezték, hogy az új csúcsmodellben lévő kijelző egy kész mestermű. Ha az összesített teljesítményt nézzük, akkor kiderül, hogy az előző évi modellhez képest jelentősen javult a telefon kijelzője.

A DisplayMate A+-os osztályzatot adott az Apple aktuális csúcsmodelljére, az iPhone 13 Pro Maxra, mivel összesítésben lényegesen jobb a kijelző teljesítménye, mint a piacon lévő riválisoké. Ha csak a tavaly szeptemberi győzteshez, az iPhone 12 Pro Maxhoz hasonlítunk, akkor röviden elmondható, hogy jobb fényerővel, színhelyességgel, kevesebb fény-visszaveréssel rendelkezik a 13 Pro Max, ami mellett  kicsivel energiatakarékosabb.

Mondhatjuk, hogy külsőre egy kisebb formaterv-váltást hoztak az új modellek, de ahogyan azt az Apple-től megszokhattuk, a motorháztető alatt számos fejlesztést végeztek el, s az egyik ilyen terület a kijelző, ahogyan azt a DisplayMate szakemberei megerősítik.

Figyelem! Kiemelt ajánlattal vár egész szeptemberben az iDoki, ami mellett a születésnapi akciót sem érdemes kihagyni!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!