Ígéretes eladásokkal számolhat az Apple az iPhone 13 szériával

HusztiD 2021.09.01. 12:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 378

Az Apple hamarosan bemutatja az iPhone 13 szériát, azonban az elemzők máris derűsen látják az eladásokat. Az IDC legújabb számításai alapján az Apple kétszer akkora ütemben fejlődhet az idei év hátralévő részében, mint az Androidosok.

Tudjuk jól, hogy eléggé eltalálta az iPhone 12 szériát az Apple, hiszen már június folyamán több, mint 100 millió darabot adtak el belőle. Elviekben az iPhone 13-ra is hasonló életpálya vár – legalábbis így számolnak most a szakemberek.

Az okostelefonok piaca az idei évre 7,4 százalékos emelkedéssel zárhatnak, ha minden a megfelelő ütemben halad előre. Ha csak az Androidos szegmenst nézzük, akkor ott 6,2 százalékot tehetnek ki, azonban az Apple képes lehet 13,8 százalékos plusz növekedést elérni az IDC elemzőcsapata szerint.

Természetesen több tényezőtől függ majd, hogy hogyan alakulnak az eladások. Egy biztos, az iPhone 12 szériánál az 5G volt a nagy húzóerő, így kíváncsian várjuk, hogy mi lesz az iPhone 13 modellek esetében az az újdonság, ami hasonló arányban lehet képes fenntartani az eladásokat.

Figyelem! Tavaszi kijelző és akkumulátor cserével vár az iDoki, ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!