A spanyol fogyasztóvédelem szerint az Apple ismételten lassítja telefonjait

HusztiD 2021.07.19. 12:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 370

Tudjuk nagyon jól, hogy az Apple-nek korábban voltak úgynevezett iPhone-lassítós balhéi, ugyanis a vállalat beismerte, hogy bizonyos készülékek lassabbak lehetnek az újabb rendszerek alatt. Erről voltaképp az akkumulátor tehet.

Az egész onnan indult, hogy az almások még 2017-ben az iOS 10 verzióiban vezettek be olyan funkciót, hogy a telefon inkább visszavesz a teljesítményből, ha azt tapasztalja, hogy gyengébb az akkumulátor kapacitása. A kaliforniaiak ezzel igyekeztek elkerülni a véletlen kikapcsolódásokat, amit addig tapasztalhattak az emberek, hiszen az egy eléggé instabil működést eredményezett.

A spanyol fogyasztóvédelem most az Apple-nek ugrott, ugyanis az állítások alapján az iOS 14.5-ös rendszertől kezdve lassulnak a telefonok. Legyen szó akár egy iPhone Xs-ről, iPhone 8-ről, iPhone 11-ről, vagy az új iPhone 12-es szériáról, mindenhol érzékelhető, hogy gyengébb a telefonok teljesítménye.

Természetesen az Apple még nem reagált az ügyre, de kíváncsian várjuk, hogy milyen balhé kerekedhet ki ebből is.

Ti tapasztaltatok hasonlót az iOS 14.5-ös rendszereket követően? Személy szerint én semmilyen lassulást nem tapasztaltam az elmúlt hetek folyamán, mióta az almások kiadták a szóban forgó rendszert.

Figyelem! Tavaszi kijelző és akkumulátor cserével vár az iDoki, ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!