Igazán combos frissítést kap a nyáron érkező MacBook Pro széria

HusztiD 2021.05.20. 09:55 Kiemelt hírek, Mac, Pletykák 0 db 136

Az Apple legutóbb tavaly ősszel frissítette a 13 colos MacBook Prót, amely immáron megkapta az M1-es chipet. Sajnos a 16 colos gépeknél még nem álltak át saját processzoraikra, azonban a Bloomberg értesülései szerint hatalmas újdonságokra számíthatunk.

Elviekben az Apple idén nyáron frissíti a MacBook Pro szériát, de arról nem szólnak a hírek, hogy mely modelleket. Mivel tavaly a 16 colos gépek kimaradtak így esélyes, hogy csak azokat, de akkor sem lennénk meglepve, ha új 13 colos laptopokat is piacra dobnának.

Ha minden igaz, akkor egy újabb formatervre számíthatunk, de ami igazán érdekes az az, hogy az új gépekbe immáron 10 magos ARM processzor kerülhet. Ebből nyolc darab lesz magas teljesítményű, míg kettő energiatakarékos mag. Jelenleg az M1-es chip egy 8 magos processzort rejt magában, amiben 4 magas és 4 energiatakarékos magot találhatunk. Ami még nagyon érdekes, hogy immáron nem áll meg 16GB-nál a memória mérete, elviekben az új gépeket 32GB és 64GB-os méretben is kihozhatjuk.

Ne feledjük, ezek egyelőre csak pletykák, de mi kíváncsian várjuk, hogy igazak lesznek-e a mostani hírek. Az előzetes információk szerint nagy frissítésre számíthatunk, így minden esély megvan arra, hogy ismételten nagyot dobbantsanak a kaliforniaiak.

Figyelem! Tavaszi kijelző és akkumulátor cserével vár az iDoki, ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!