Jelentős kamerafejlesztést kap majd a jövőre érkező iPhone 14 széria

HusztiD 2021.04.15. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 368

Ha minden jól megy, akkor az Apple kevesebb, mint öt hónap múlva mutatja be az iPhone 13 szériát, amelyről egyelőre vajmi keveset tudunk. A jól ismert elemző, Ming-Chi Kuo azonban már a következő évi csúcsmodellekről osztott meg néhány információt.

Értesülései alapján az Apple nagy dobásra készül a Pro modelleket illetően, hiszen a hátlapon immáron 48 megapixeles kamerákat terveznek bemutatni. Referenciaként az almások az utóbbi években megálltak a 12 megapixeles szenzoroknál, így ez jelentős előrelépés lesz, ha valóban megtörténik.

Elviekben ezen szenzorokat kizárólag a Pro modellek kapják majd meg, illetve ennek köszönhetően elérhető lesz a 8K videófelvétel az iPhone 14 Pro szériánál. Arról sajnos nem osztott meg híreket, hogy majd a mezei iPhone 14 milyen lencsét kap, de feltehetően ott majd várat magára a 48-as szenzor.

Ne feledjük, az iPhone 14 széria bemutatójáig míg másfél év van hátra, így egyelőre fölösleges belemenni, hogy milyen lehet pontosan. Egyelőre várjuk ki ezt a pár hónapot, s nézzük meg, hogy majd milyen újdonságokat kap az iPhone 13 család.

Figyelem! Tavaszi kijelző és akkumulátor cserével vár az iDoki, ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!