Elmarad a tavaszi médiaeseménye az Apple-nek; 100 milliónál is több Apple Watch felhasználó van a világon – mi történt a héten?

HusztiD 2021.02.27. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 159

Eltelt egy újabb hét, mi pedig szokás szerint összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit és egyben történéseit.

Screen-Shot-2020-09-15-at-13.14.54-PM

Elmarad az Apple tavaszi médiaeseménye

Az utóbbi hetekben többször felmerült pletykaszinten, hogy az Apple március közepén ejti meg a szokásosnak nevezhető tavaszi médiaeseményét. Úgy tűnik, hogy ezúttal erre nem kerül sor, legalábbis errő számolt be az almás körökben jól ismert Mark Gurman.

lcimg-b6c6708c-cc06-48ba-b9f6-221d89de854a

Bővebben itt.

Az Apple-nél már a 6G-n dolgoznak

Az Apple még csak tavaly ősszel adta ki az első 5G-képes telefonjait, az iPhone 12 szériát, azonban már a hírek az ezt követő nagy dobásról szólnak. Sőt, mondhatjuk azt is, hogy nagyon koraiak a hírek, hiszen egyelőre még kevés városban érhető el a jelenleg legfejlettebb technológia.

iphone-12-pro-display-video

Bővebben itt.

Négy év után ismételten az Apple adta el a világszerte a legtöbb telefont

Ha visszaemlékszünk még a korábbi időkbre, akkor tudhatjuk, hogy volt olyan, mikor az Apple vezette az eladási listákat. Aztán jöttek a különböző riválisok, akik olcsóbb alternatívákat is kínáltak, így sikerült beelőzniük a kaliforniai vállalatot.

iphone-12-colors-trio

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején felmerült, hogy milyen hasznos adatvédelmi funkcióval bővül az iOS 14.5, majd beszámoltunk, hogy immáron 100 millió ember rendelkezik az Apple okosórájával. Pletykaszinten felmerült, hogy új formatervet kapnak az idei MacBook Pro modellek, ami mellett új portok is lesznek rajta, nem utolsó sorban pedig megtudtuk, hogy nem lesz ingyenes változata az Apple Music-nak.

Ezek voltak a 2021-es év nyolcadik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!