Új formaterv mellett több régi-új portot kapnak az új MacBook Pro modellek

HusztiD 2021.02.24. 09:55 Kiemelt hírek, Mac 0 db 197

macbook-pro-w-touch-bar

Az utóbbi hetekben nem egy olyan pletyka volt, mely szerint az Apple idén újabb formatervvel dobja majd piacra a MacBook Pro szériát. Némileg erre a hírre erősít rá a jól ismert elemző, Ming-Chi Kuo, kinek értesülései szerint egyéb kisebb dolgokat is várhatunk.

Mint tudjuk, az Apple utoljára a 2016-os szériánál gondolta újra a dizájnt. Az ezt megelőző modellekben több portot találhattunk, azonban innentől kezdve csak a Thunderbolt 3-at használták, amivel lényegében arra kényszerítették a felhasználókat, hogy vásároljanak különféle átalakítókat.

Ha igazak az elemző mostani feltevései, akkor nem csak egy újabb formatervet kapunk, de bizony az Apple visszahozza a jó öreg HDMI portot, ami mellett egy SD kártyaolvasó is helyt kap. Lényegében ismételten a professzionális felhasználóknak kedvezhetnek, amennyiben ezeket valóban visszahozzák.

Ne feledjük, hogy ezek csak egy elemző nézetei, így hogy pontosan mit várhatunk, az még csak az elkövetkezendő hónapok titka. Mondjuk mi örülnénk, ha az alább említett portokat ténylegesen visszahoznák az almások, hiszen több embert szabadíthatnának meg a fejfájástól, amit a különböző átalakítókkal okoztak.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!