Nem igazán lehet elégedett az iPhone 12 Mini eladásaival az Apple

HusztiD 2021.02.12. 09:55 iPhone 2 hozzászólás 303

iphone_12

Az Apple tavaly ősszel a már megszokottnak nevezett három iPhone helyett négyet mutatott be, hiszen eleget tettek azon felhasználóknak is, akik egy kisebb telefonra vágynak az új formatervben. Az ünnepi felmérések alatt már megtudhattuk, hogy nem igazán aratott az iPhone 12 Minivel az Apple, azonban most sem sokkal fényesebb a helyzet.

A Counterpoint elemzőcsapata készített egy rövid felmérést, melyben azt vizsgálták, hogy milyenek voltak a telefoneladások az Egyesült Amerikai Államokban január első felében. Mint kiderült, az iPhone 12 Mini csupán öt százalékos részesedésre tett szert. Ha azt nézzük, akkor az összesített eladáshoz képest lehet nem olyan rossz ez a százalék, azonban arra nem mutattak rá, hogy a többi iPhone 12 modell hogyan végzett.

Mi kíváncsian várjuk, hogy idén is kiadnak-e egy újabb Minit az almások, vagy sem, hiszen az eddigi felmérések alapján nem igazán váltotta be az új készülék a hozzá fűzött reményeket.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Peti - 2021.02.16. 15:02

    Ha nem 1 hónappal később adták volna ki, és nem késett volna a többi 12 is, akkor nyilván másképen döntött volna sok türelmetlen vásárló.

  2. Gyuri - 2021.02.17. 18:37

    Az a baj, kicsit eltájolta magát a cég. Az SE volt a kicsi, olcsóbb telefon. Ehhez képest az új SE nagy a mini meg drága. Majd összerakják.

Szólj hozzá Te is!