Üzemidőteszt és stresszteszt alatt az iPhone 12; kevesebb eladással ugyan, de továbbra is jól muzsikál az Apple – mi történt a héten?

HusztiD 2020.10.31. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 142

Ismételten eltelt egy hét, mi pedig szokás szerint összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit és egyben történéseit.

maxresdefault

Üzemidőteszt: iPhone 12 Pro, 12, 11 Pro Max, 11 Pro, 11, Xr és SE

Most, hogy immáron több napja kint vannak a legújabb iPhone modellek, a YouTube-ot folyamatosan árasztják el érdekesebbnél érdekesebb tesztek. Ezúttal Mrwhosetheboss volt arra kíváncsi, hogy milyen üzemidővel rendelkeznek az új telefonok, így az elmúlt két évben megjelent iPhone-okkal vetette össze.

maxresdefault

Bővebben itt.

Darabjaira szedte az iPhone 12 és 12 Prót az iFixit

Hivatalosan az előző hét pénteken jelent meg az iPhone 12 és a 12 Pro az első körös országokban, így ennek megfelelően az iFixit csapata lecsapott a legújabb almás csúcsmobilokra, hogy szétszereljék, majd elmondják róla a véleményeiket. Mint tudhatjuk, hosszas idő után most tért át újra a szögletesebb formatervre az Apple, azonban ennél egy csipetnyivel több változást rejtenek magukban az új mobilok.

iFixit-iPhone-12-Teardown-2-Scaled

Bővebben itt.

Érdekes problémák tapasztalhatóak az új MagSafe vezeték nélküli töltővel

Amikor az Apple bemutatta az iPhone 12 szériát, akkor viszonylag nagy hangsúlyt fektettek a MagSafe vezeték nélküli töltőre, ami egyébként sokkal gyorsabban tölt, mint egy hagyományos Qi töltő, hiszen a beépített mágneseknek köszönhetően sokkal pontosabban illeszkedik az iPhone 12 okostelefonokra.

MagSafe-charger

Bővebben itt.

Stresszteszt: minden eddiginél jobban bírja a strapát az iPhone 12 Pro

Előző hét pénteken megjelent az Apple legújabb telefonja, az iPhone 12 széria, így ennek megfelelően csapott le rá Jerry, ki arról vált híressé, hogy különféle stressztesztnek veti alá az újdonsült készülékeket. Ahogyan lenni szokott, Jerry elsőnek megnézi, hogy milyen erősségi szinttől karcolódik a kijelző, majd egy kés és gyújtó segítségével tovább fokozza a strapát, végül megpróbálja meghajlítani.

maxresdefault

Bővebben itt.

2020 Q4: kevesebb iPhone eladással is szárnyal az Apple

A várakozásoknak megfelelően, az Apple csütörtök este folyamán tartotta meg az aktuális, 2020 Q4-es pénzügyi konferenciáját. Ahogyan azt még tavaly beharangozták, innentől sajnos nem osztják meg, hogy hány millió terméket (iPhone, iPad és Mac) passzoltak el az elmúlt három hónapban, azonban azt megtudhattuk néhány extra információ mellett, hogy mekkora volt a bevétel és a profit mértéke.

applemoneyhero

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején beszámoltunk, hogy minden eddiginél jobban bírják az Apple új modelljei az ejtési és nyomás teszteket, majd megtudtuk, hogy sajnos vintage besorolást kaptak az iPhone 5c modellek. Az elmúlt napokban láthattuk a Dark Universe című szemkápráztató videót, melyet egy iPhone 12 Pro segítségével vettek fel, majd ezt követően jött a hír, hogy majdnem az Apple nyerte meg a következő James Bond film jogait.

Ezek voltak a 2020-as év negyvennegyedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!