Biztosan csúszik az iPhone 12-vel az Apple; ismét megtördelték az AAPL-t – mi történt a héten?

HusztiD 2020.08.08. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 121

Hamar eltelt ez a hét is, szeptemberhez közeledve pedig egyre több és érdekesebb hírünk van, melyek legjavát egy csokorba szedtük.

new-27-inch-imac-2020

Megnegyedelte részvényeit az Apple

Az almások nem olyan rég tartották meg legújabb pénzügyi konferenciájukat, s ahogyan beszámoltunk, a járványidőszak alatt is újabb rekordokat értek el. Ekkor viszont egy egészen érdekes bejelentést tett Tim és csapata: megnegyedelik a részvényeiket.

applemoneyhero

Bővebben itt.

2021 második felében érkezhet az új AirPods Pro

Az Apple eredetileg az előző év végén dobta piacra az AirPods Prót, amely a már 2016 óta piacon lévő AirPods továbbgondolt változata volt. Mint tudjuk, az almások időközben kiadták a második generációs AirPods-t is, azonban sok érdemleges újítást nem eszközöltek azzal.

MWP22

Bővebben itt.

Frissítette az iMac és iMac Pro szériát az Apple

Az Apple mondhatni titkon frissítette az iMac szériát, ugyanis csupán egy Newsroom bejegyzéssel jelentkeztek, melyben beszámoltak, hogy milyen újdonságokat eszközöltek a gépeik kapcsán. A jó hír, hogy némileg frissült az iMac család, a rossz pedig talán az, hogy ez még nem az a nagyobb mértékű update, amelyre sokan vártunk.

new-27-inch-imac-2020

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején jött a sajnálatos hír, ugyanis az Apple megerősítette, hogy nem tudják tartani a szeptemberi megjelenést az iPhone 12 szériával, így az pár hetet csúszni fog. Ezt követően láthattuk, hogy mi hasznát veszik a Vegas Golden Knights sztárjai egy iPhone 11 Prónak, majd bemutatkozott a Google iPhone SE riválisa. Ha minden igaz, akkor a hatodik generációs Apple Watch immáron képes lesz a véroxigénszint mérésére, majd egy kedves születésnapi easter egg-et villantott számunkra az Apple.

Ezek voltak a 2020-as év harminckettedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!