Bemutatkoztak az Apple következő főrendszerei; hónapokon belül érkezhet az első Mini LED-del szerelt iPad Pro – mi történt a héten?

HusztiD 2020.06.27. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 1 895

Túl vagyunk az idei év egyik legérdekesebb hetén, mikor is az Apple bemutatta a soron következő főrendszereit, melyek idén ősszel fognak megjelenni. Ezen felül pedig összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit és egyben történéseit.

wwdc-2020-14.26.32-PM

WWDC ’20: bemutatkozott az iOS 14, iPadOS 14, macOS 11 Big Sur, watchOS 7 és a tvOS 14

A várakozásnak megfelelően, magyar idő szerint hétfő este 7 órakor vette kezdetét az Apple 2020-as fejlesztői konferenciája, ahol bemutatkoztak a régóta várt új rendszerek, mint az iOS 14, iPadOS 14, macOS 10.16 Big Sur, watchOS 7 és a tvOS 14. Természetesen az eseményt a vállalat CEO-ja, Tim Cook nyitotta meg, ki apróbb érdekességeket osztott meg az újonnan érkező szolgáltatásaikról, s érdemes megjegyezni, hogy a koronavírus járványnak köszönhetően volt az első olyan WWDC konferencia, melyet online rendezett meg az Apple.

apple_wwdc-announcement_ready-set-code_05052020

Bővebben itt.

Ezeket a készülékeket támogatja az iOS 14, iPadOS 14, macOS 11 Big Sur és a watchOS 7

Ahogyan várható volt, tegnap este az Apple vezetői bemutatták a legújabb operációs rendszereket, melyek között ott volt az iOS 14, iPadOS 14, macOS 10.16, vagyis a Big Sur és a watchOS 7. Most, az eseményt követően hivatalosan kiderült, hogy mely termékek fogják támogatni az adott operációs rendszereket, melyekkel azért érdemes tisztában lenni.

wwdc-2020-13.27.45-PM

Bővebben itt.

Ezért ne rakd majd fel az iOS 14 bétáit

Az Apple hétfőn tartotta meg a 2020-as WWDC konferenciát, ahol megismerhettük a legújabb operációs rendszereket, melyek megjelenésére csak ősszel, nagyjából szeptember közepén számíthatunk. Az elmúlt napok folyamán több olyan kérdést kaptunk, hogy mikor lesznek elérhetőek az első béták, illetve, hogy megéri-e frissíteni.

ios-14-craig

Bővebben itt.

Kis szerencsével még az idei évben megérkezhet az első Mini-LED-del szerelt iPad Pro

Az Apple idén márciusban dobta ki a legújabb iPad Pro családot, mely csupán apróbb újdonságokat hozott a korábbi tablethez képest. Ezúttal viszont arról szólnak a legújabb ellátási láncból származó hírek, hogy akár az idei év vége előtt megérkezhet az újabb generációs tablet, melyben immáron Mini LED kijelző kaphat helyet.

iPad-Pro-2020

Bővebben itt.

Jövőre érkezik az újratervezett, harmadik generációs AirPods

Ming-Chi Kuo neve már sokunk számára ismerős, hiszen az egyik leghíresebb elemző a szakmában. A jól ismert szaki szerint az Apple idén már nem frissíti az AirPods szériát, azonban a következő évben annál fontosabb újításokra számíthatunk.

airpods-pro

Bővebben itt.

További érdekességek

Tartalmas egy hetünk volt, ugyanis mielőtt az Apple bemutatta volna az iOS 14-et, megtudhattuk, hogy mekkora részesedéssel bír az iOS 13, majd felmerült, hogy saját Magic Keyboard-ot kaphat az iPad Air egyaránt, aki pedig lemaradt a hétfői WWDC ’20 közvetítésről, az percek alatt pótolhatja. Végül újabb firmware frissítést kapott az AirPods, ami után láthattuk, hogy hogyan fröcsköli ki lassított felvételben az Apple Watch a vizet.

Ezek voltak a 2020-as év huszonhatodik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!