Jövőre érkezik az újratervezett, harmadik generációs AirPods

HusztiD 2020.06.25. 09:55 AirPods, Kiemelt hírek 0 db 363

airpods-pro

Ming-Chi Kuo neve már sokunk számára ismerős, hiszen az egyik leghíresebb elemző a szakmában. A jól ismert szaki szerint az Apple idén már nem frissíti az AirPods szériát, azonban a következő évben annál fontosabb újításokra számíthatunk.

Korábban voltak pletykák, melyek azt állították, hogy az idei év végén érkezik a harmadik generációs AirPods. Kuo most azt mondja, hogy az Apple még kihúzza a második generációssal az idei évet, azonban a következő év első felében érkezik az újabb üdvöske, az AirPods 3.

Az elemző szerint az almások újragondolják a fülest, hiszen az AirPods 3 formatervileg hasonlítani fog majd a tavaly október folyamán bemutatott AirPods Próhoz. Arról konkrét információt nem osztott meg Kuo, hogy milyen újdonságokra számíthatunk, illetve arról sem, hogy mikorra várható a második generációs AirPods Pro.

Az Apple egyébként 2019. márciusában adta ki a második generációs AirPods-ot, majd fél évre rá, ugyanezen év októberében az AirPods Prót, ami az első hónapok folyamán hatalmas hiánycikknek minősült.

Információ! Új szerviz technikus kollégát keres az iDoki. Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!