Újra a régi nyitva tartással és a házhoz megy szolgáltatással várja ügyfeleit az iDoki!

HusztiD 2020.06.16. 09:55 iDoki, Kiemelt hírek 0 db 114

103899518_3059397794128661_6968180930825344215_o

Nyitva tartás – újra a régi

A korlátozások enyhülésével az iDoki szervizcsapata a továbbiakban is fogadja ügyfeleit a Budagyöngye Bevásárlóközpontban. A korábbi rövidített nyitva tartás ezentúl a múlté, így hétfőtől péntekig 10 és 19 óra között, míg szombatonként 10 és 15 óra között tart nyitva új és használt Apple termékekkel, telefonokkal, laptopokkal, kiegészítőkkel, tartozékokkal, emellett pedig továbbra is kiszolgálják ügyfeleiket az elromlott Apple és egyéb készülékeikkel kapcsolatosan.

iDoki házhoz megy

Az iDoki a házhoz megy szolgáltatás keretén belül minden hardveres és szoftveres szervizelést vállal, amit a boltjaiban. iOS és Mac készülékeknél, hardverelem cseréje esetében azt helyben, az autóban, nagyjából fél órán belül megjavítják. Amennyiben komolyabb, vagy szoftveres probléma állna fenn – jellemzően a Mac-eknél –, akkor azt elszállítják szervizükbe, s javítást követően lehetőleg még aznap visszaszállítják.

Az iDoki szoftveres javításokatkarbantartásokat és telepítéseket is vállal, ám itt nem csak az Apple termékeire kell gondolni, hanem a Microsoft szoftvereire egyaránt, mint például a Windows újra telepítése. Ezen felül segítenek a különböző kiegészítő szoftverek telepítésében, mint a Google Classroom, Microsoft Teams, Edmodo, Zoom, Discord, Powerpoint.

Számunkra fontos a higiénia és az egészség megőrzése

Az iDoki kollégái megfelelően felkészült, higiénikus állapotban érkeznek az ügyfeleikhez. Ennek berkein belül szájmaszkokkal, gumikesztyűkkel és fertőtlenítő szerekkel vannak felszerelve, hogy esélyt se adjanak a fertőzésnek.

idoki_mobilszerviz_Kiemelt

 

Foglalj időpontot

Kiszállítási időpontot az info@idoki.hu e-mail címen, valamint a +36 70 314 6606-os telefonszámon lehet foglalni.

A szerviz szolgáltatási áraik a https://idoki.eu/szerviz/ oldalon érhetőek el.

Az expressz oda-vissza szállítás Budapesten és agglomerációs vonzáskörzetében ingyenesen veheted igénybe egy munkanapon belül, viszont a helyszínen történő javítás esetén 3 900 forintos felár kerül felszámításra.

vidéki ügyfeleknek sem kell lemondaniuk az iDokiról, hiszen országszerte, a GLS futárszolgálat segítségével, 1 990 Ft-os áron oda-vissza szállítási áron vehetik igénybe a szolgáltatásaikat.

Az iDoki várja minden kedves ügyfelét, így ha bármilyen felmerülő kérdésed akad, akkor nyugodtan fordulj hozzájuk Facebook-on, vagy az előbb leírt bármelyik elérhetőségek valamelyikén.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!