Smart Connectort kap az iPhone 13; minden konkurensét maga mögé utasította az iPhone 11 – mi történt a héten?

HusztiD 2020.05.30. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 213

Gyorsan eltelt egy újabb hét, mi pedig a megszokottakhoz képest összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit és egyben történéseit.

Apple-Glass

Idén még a Lightning csatlakozó lesz a nyerő, jövőre azonban Smart Connector-t kap az iPhone 13

Régóta olvashatunk már azzal kapcsolatosan híreket, hogy az Apple a jövőben elhagyja a Lightning portot, s helyette az USB C-re áll át. Nos, a legújabb szóbeszédek szerint erre nem fog sor kerülni, hiszen az almások az iPhone 12-nél még mindig a jó öreg Lightning csatinál maradnak, az ezt követő modellnél pedig teljesen megszüntetnek mindent.

Lightning-iPhone-7

Bővebben itt.

Mostantól az iPhone 11 a legnépszerűbb okostelefon

Az Omdia jóvoltából készült egy új felmérés, melyből arra kaptunk választ, hogy az idei év első negyedévében melyek voltak a legnépszerűbb okostelefonok. Az előző év ugyanezen időszakában az iPhone Xr volt a legtöbbet eladott modell a piacon, hiszen kétszeresét produkálta annak, melyet az akkori második helyen lévő Galaxy J4 Plus.

iphone-11-hero

Bővebben itt.

Ezekkel a telefonokkal voltak a legelégedettebbek 2019-ben a felhasználók

Jelenleg az iPhone 11 széria a bestseller telefonok közé tartoznak a piacon, azonban ha elégedettségről esik szó, akkor mégsem az Apple csúcsmodelljei kapják eme elismerést, hanem házon belül az olyan korábbi készülékek, mint az iPhone X és Xs Max. Legalábbis ezt támasztja alá az American Customer Satisfaction Index aktuális kiadása.

iPhone11guide-b

Bővebben itt.

Többféle kiadásban is beszerezhető lesz az Apple Glass

Pont az elmúlt napok folyamán olvashattuk, hogy milyen lehet az Apple Glass, illetve mennyibe kerülhet mikor végre megjelenik. Az akkori hírekről a tech szakmában ismeretes Jon Prosser osztotta meg információit, aki most nem sokkal később, újabb érdekességeket pletykált arról, hogy milyen kiadásokkal készül az Apple.

Apple-Glass-Steve-Jobs

Bővebben itt.

További érdekességek

A hírek szempontjából rövid volt a hét, hiszen kevés érdekes dolog volt, azonban megtudhattuk, hogy felbukkant egy új iOS bug az újabb szoftvereknél, majd beszámoltunk, hogy díjat nyert az Apple Bounce című reklámja. Egyre több kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasós telefont várhatunk a berendelések alapján, illetve szó esett arról, hogy díjat nyert az Apple Pro XDR kijelzője, majd megtudhattuk, hogy ha OLED-ről van szó, akkor egyeduralommal rendelkezik a Samsung.

Ezek voltak a 2020-as év huszonkettedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!