Jövőre érkezik a harmadik generációs AirPods

HusztiD 2020.05.07. 12:55 AirPods 0 db 202

AirPods-2-hero

Pont az elmúlt napok folyamán számoltunk be arról, hogy ha minden jól megy, akkor az Apple május folyamán dobja piacra az AirPods Pro Lite-ot, azonban azóta Ming-Chi Kuo is megosztotta nézeteit. Az elemző szerint a harmadik generációs AirPods-ot (tehát a sima verziót, nem a Prót) csak a következő év folyamán frissíti az Apple.

Jó ideje olvashatunk már a témát illetően, hiszen előbb a Lite verzióról szóltak a hírek, de most már elkezdtek a harmadik generációs fülesről is szállingózni. Mivel ezek csak egyelőre elemzői meglátások, így nem érdemes beleélni magunkat az aktuális információkba. Elviekben nem igazán lesz különbség, csupán az Apple a belső hardvereken fog módosítani egy kicsit.

Mi inkább azt mondanánk, hogy talán csak egye AirPods Pro Lite hiányzik, hiszen az lenne az említett az alap és a Pro modell helyett a köztes füles.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!