Kínában fog elsőnek visszaállni a gazdaság

HusztiD 2020.04.15. 15:55 Egyéb 1 db 104

applechina

Az idei év elején jöttek a hírek, mikor kitört a koronavírus Vuhanban, hogy nagyon érezni fogja a járvány okozta kiesést az ország. Mondhatni, hogy az Kínában már nagyon minimálisra csökkent az új fertőzések száma, így az ázsiaiak már látnak egyfajta fényt az alagút végén.

A Reuters arról számolt be, hogy Kínában már elkezdtek növekedni az eladások. Például április elején úgy nézett ki, hogy ismételten beindult az okostelefon piac, hiszen az elmúlt hetek, illetve hónapok alatt csak csökkenés volt tapasztalható, míg most növekvést mutat a piac. Az elemzők szerint Kína lesz az első olyan piac, ahol helyreáll a gazdaság és újra növekedés lesz tapasztalható.

Mi pedig reméljük, hogy Európa szerte sem tart sokáig a járvány, így belátható időn belül nálunk is helyre áll a gazdaság és újra folytathatjuk ott, ahol abbahagytuk.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Rendelne Elek - 2020.04.15. 17:28

    Megjelent az iPhone SE

Szólj hozzá Te is!