Két év múlva érkezik az első Apple Glass

HusztiD 2020.04.15. 12:55 Apple, Pletykák 0 db 769

apple-glasses-concept-mockup

Jó pár éve olvashatunk arról, hogy az Apple következő nagy dobása egy AR/VR képességekkel rendelkező okosszemüveg lehet. Ezúttal a Digitimes adott hírt arról, hogy értesüléseik szerint az almások gőzerővel dolgoznak az Apple Glass projekten, s elviekben az első készüléket már 2022-ben megkaphatjuk.

Az ellátási láncból származó információk szerint az Apple egyik tajvani partnere már megkapta a berendeléseket kisebb komponensek legyártására, illetve ha minden jól megy a következő hónapokban, akkor ez idővel egyenes utat jelenthet a tömeggyártáshoz, így leghamarabb 2022-ben érkezhet az okosszemüveg. Az első produktum egy úgynevezett bevezető termék lesz, s elviekben egy évvel később, 2023-ban érkezik az első teljes értékű Apple Glass.

Ne feledjük, a Digitimes sokszor sok mindenről beszámol, s nem minden beszámolójuk hiteles. Ebből kiindulva érdemes a mostani infókat is kétesen kezelni.

Ti milyen potenciált láttok egy okosszemüvegben?

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!