Nem igazán érezte meg a koronavírus okozta kiesést a Foxconn

HusztiD 2020.04.14. 11:56 iPhone 0 db 83

Foxconn-headquarters-WSJ-001

Kezdetben hatalmas kiesést okozott Kínában, miután elkezdett terjedni a koronavírus. Miután komolyra fordultak a dolgok, szinte minden bezárt, amihez besorolhatjuk az Apple boltjait, illetve legnagyobb partnerének, a Foxconn-nak a gyárait. Ekkor kérdéses volt, hogy mi lesz a tömeggyártással, de pont a napokban jött a hír, hogy elviekben nem lesz gond az iPhone 12 tömeggyártásával.

A gyártó a napokban tartotta meg a legutóbbi negyedéves konferenciáját, mely a januártól márciusig terjedő adatokat foglalja magában. Mint kiderült, a Foxconn 12 százalékkal teljesített gyengébben, mint egy évvel ezelőtt. Természetesen csökkenésről beszélhetünk, amely egy gyártónak sem jó, viszont ha azt nézzük, akkor annyira nem is nagyon vészes a helyzet, főleg hogy viszonylag több hetet álltak. Eredetileg egyébként közel 50 százalékos csökkenéssel számoltak.

Mi pedig reméljük, hogy minél hamarabb, minél kevesebb áldozattal lesz vége a járványnak, hogy újra visszaálljon minden a megszokott kerékvágásba.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!